Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Potplantenkwekerij Ammerlaan-Sosef breidt uit met nieuwe generatie

Ammerlaan-Sosef breidt uit twee nieuwe leden van de directie: Maurice Rijploeg en Sander Ammerlaan, de jongere generatie van de familie.

Sander Ammerlaan deelt zijn motivatie om deel uit te maken van het bedrijf: "De uitdaging en het familiegevoel van Ammerlaan-Sosef spreken mij enorm aan" en zijn voor Sander redenen om op deze '(snel)trein' te springen. "Hoewel we graag de term 'partybus' zouden willen gebruiken, weten we dat het runnen van een dynamisch teeltbedrijf eerder gepaard gaat met spanning, pieken en hectiek. Gelukkig worden deze uitdagende dagen verzacht door een team van toegewijde medewerkers en geavanceerde machines die ons werk verlichten."

Maurice Rijploeg, 32 jaar oud, begon net als Sander als scholier en heeft zich ontpopt tot een gedreven ondernemer die graag de uitdaging aangaat. "Waarom niet in de tuin?" zegt hij enthousiast. Na een traject van zes jaar, waarin ze van medewerker geleidelijk zijn doorgegroeid naar hun huidige leidinggevende rol binnen het bedrijf, onder begeleiding van Florpartners, is het MT opgericht en uitgebreid van twee naar vier leden.

Voor meer informatie:
Ammerlaan-Sosef
+31 (0) 174 641 644
[email protected]
www.ammerlaan-sosef.nl

Publicatiedatum: