Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
en nieuwe locatie geopend

KaFra Housing sponsort Jutta Leerdam

De 19e locatie, KaFra Bleiswijk - Violierenweg werd op 1 juli officieel geopend door Frank Van Gool, Karolina Swoboda en Jutta Leerdam.

Onlangs heeft Jutta Leerdam besloten om zelfstandig door te gaan als topschaatster. Ze heeft in KaFra Housing nu een launching partner gevonden om haar droom te verwezenlijken en op de Olympische Spelen in 2026 te gaan schitteren. De sponsorovereenkomst is maandag naar buiten gebracht bij de opening van KaFra Bleiswijk, die Jutta Leerdam samen met Frank van Gool en Karolina Swoboda heeft verricht.

Frank van Gool: "Karolina Swoboda en ik zijn ontzettend blij met de samenwerking met Jutta Leerdam. Ze is een enorme doorzetter, ontzettend snel, buitengewoon flexibel en heeft oog voor detail. Allemaal eigenschappen die ook goed passen bij KaFra Housing. In de gesprekken met Jutta hebben we een heel goed gevoel gekregen over haar en haar grenzeloze ambities. We vertrouwen dat we Jutta met onze support een basis kunnen geven om zich nog verder te ontplooien en hopen haar met onze organisatie een thuisgevoel te kunnen geven."

Jutta Leerdam: "Ik ben heel blij me bij de KaFra familie aan te sluiten. Ik waardeer het heel erg dat KaFra vanaf het begin af aan vertrouwen heeft in deze samenwerking. Onze denkwijze, onze ambities en onze droom liggen allemaal op dezelfde lijn en richting dezelfde bestemming: de allerbeste zijn op de Olympische Spelen. Dat is waar we het voor doen."

Bij KaFra Bleiswijk kunnen 256 internationale medewerkers gehuisvest worden. Het is de negentiende locatie van KaFra Housing in Nederland.

Karolina Swoboda en Frank van Gool, de aandeelhouders van KaFra Housing, hebben in hun bedrijven altijd veel geïnvesteerd in topsport o.a. als sponsor bij VOC Amsterdam (handbal), Heroes (basketbal), PSV heren- en vrouwen voetbal, Jeroen Bleekemolen, Zbigniew Bródka, het Poolse schaatsteam en nu Jutta Leerdam.

Voor meer informatie:
Kafra Housing
Tel: +31 88 523 7200
[email protected]
www.kafrahousing.com

Publicatiedatum: