Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe eigenaar voor Pyramide gebied hub Naaldwijk

Royal FloraHolland heeft in Naaldwijk de koopovereenkomst getekend voor de verkoop van 27.000 m² bouwrijpe grond, het gebied dat bekend staat als de voormalige Pyramide. Deze verkoop past in een totaalplan voor het toekomstbestendig maken van de hub Naaldwijk, als onderdeel van de multi-hub strategie van Royal FloraHolland (RFH).

Op de grond waar eerder de Pyramide en een tankstation stond, is de koper voornemens een nieuw logistiek gebouw te ontwikkelen van circa 16.000 tot 18.000 m². Naast bebouwing voor de eigen bedrijfsvoering is de koper van plan ruimte voor de vestiging van diverse sierteeltpartijen te creëren in de nieuwbouw. Doel is daarbij dat het gebouw een directe verbinding krijgt met de zogenaamde productstraat voor een vlotte en veilige logistiek. De grond wordt op dit moment verder bouwrijp gemaakt, waarna de levering in het vierde kwartaal van 2024 plaatsvindt.

Bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: