Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Peter Maes nieuwe voorzitter Tuinbouw Ondernemersprijs

Peter Maes is per 1 juli 2024 de nieuwe voorzitter van het bestuur van de Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs. Hij volgt daarmee Michiel F. van Ginkel op die na zes jaar afscheid neemt, conform het rooster van aftreden.


Peter Maes (l) volgt Michiel van Ginkel op als voorzitter van de stichting Tuinbouw Ondernemersprijs

Peter: "Voor onze sector is het van levensbelang om verbinding te blijven zoeken met elkaar, met ketenpartners en met de maatschappij. Luisteren naar elkaar is hiervoor essentieel. Zo kunnen we ons verhaal nog beter vertellen en zichtbaar maken. De tuinbouw heeft sterke troeven op het gebied van duurzaamheid en innovatie en is daarmee een voorbeeld voor telers en boeren wereldwijd. De tuinbouw is één van de topsectoren en verdient deze status ook, omdat ze een belangrijke economische pijler voor Nederland vormt. Met de Tuinbouw Ondernemersprijs laten we zien welke 'waarde' er uit de tuinbouw voortkomt en hoe deze relevant en toekomstbestendig kan worden gemaakt vanuit deze sterke economische basis. Het is een voorrecht hieraan bij te mogen dragen."

"Mijn voorganger Michiel heeft al mooie veranderingen bij de Tuinbouw Ondernemersprijs doorgevoerd, zoals de invoering van een themaprijs en de samenwerking met Greenports, om zo de diverse actuele en innovatieve thema's in onze sector te belichten. Tijdens zijn staat van dienst zijn er de afgelopen zes jaar prachtige parels uit de sector gepresenteerd. Ik zal dat met veel plezier voortzetten."


Peter Maes nieuwe voorzitter Tuinbouw Ondernemersprijs

Peter Maes (1965) is Chief Strategy Officer bij Koppert.

Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs wordt ondersteund door de partners: Innovatiefonds Hagelunie/Interpolis, Rabobank, Royal FloraHolland, Flynth adviseurs en accountants, en Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Voor meer informatie:
Tuinbouw Ondernemersprijs
[email protected]
www.tuinbouwondernemersprijs.nl

Publicatiedatum: