Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geert Peeters wordt meneer Peeters

Vandaag is de laatste dag bij BPnieuws van onze collega Geert Peeters. Na bijna 10 jaar de redactie te hebben versterkt, gaat hij een nieuwe uitdaging aan als docent Nederlands. Voortaan is het meneer Peeters.

Maar niet voor ons. Geert zette eigenhandig BPnieuws op en maakte zich de nieuwsbrief en de sector snel eigen. Hij zag heel het koningshuis bloemetjes kijken en ook voor een scherpe eigen analyse over politiek-maatschappelijke ontwikkelingen tussen de berichten over teelt en handel door kon de goede lezer ook op hem rekenen.

In de kas, op een evenement of tijdens een sierteeltbeurs gaan jullie de aanstaande docent Nederlands waarschijnlijk niet snel meer tegenkomen, maar moedig hem zeker aan als hij weer eens een razendsnelle tijd loopt tijdens een hardloopwedstrijd.

Geert een berichtje sturen kan via LinkedIn.

Mirthe Walpot is de afgelopen tijd door Eddy Huijsmans en Geert Peeters ingewerkt. Zij is vol enthousiasme de sierteeltsector aan het verkennen en te bereiken via het bekende adres: [email protected].


Campanula's halen voor de FlowerBoostChallenge tijdens corona. In de index: achterbak volladen voor de FlowerBoostChallenge.