Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ben van der Burg neemt Decorum-kwekers mee in digitale ontwikkelingen op verkopersevenement

Duurzaamheid, data, commercie, marktinformatie en netwerken. Deze vijf thema's stonden op woensdag 26 juni centraal tijdens het, inmiddels, traditionele verkopersevenement vanuit Decorum.

De ongeveer 60 aanwezigen, m.n. de commerciële mensen vanuit de Decorum kwekers, waren aandachtig luisteraar naar het verhaal van Lisa Bakker (manager Duurzaamheid) en Sven van Dorp (senior inkoper) beiden vanuit Hamiplant, die namens de Dutch Flower Group hun visie gaven op het thema duurzaamheid. Zij gaven naast een aantal interessante trends ook een blik op de toekomst en wat er zowel op lange als op middellange termijn op 'de sector' afkomt en wat dit voor de kwekers betekent.

Na het thema duurzaamheid werd er snel geschakeld naar commercie. Edwin Erwich gaf vanuit jem-id een presentatie over de mogelijkheden met Hortiheat, een commerciële marketingtool voor de sierteelt.

Als derde blok stond het thema marktinformatie centraal. Daniël Pinkse gaf vanuit Royal FloraHolland inzichten in trends en ontwikkelingen in de diverse marktsegmenten, waaronder de bloemist, retail en online verkopen.

Na de pizza break was het podium voor Ben van der Burg. Naast professioneel oud-schaatser en tegenwoordig digitaal ondernemer komt Ben, zoon van een bloemenkweker, uit de regio en is dus bekend met de sierteeltsector. In zijn verhaal waren dus veel linkjes naar 'onze wereld' en nam hij ons tevens mee in de vele digitale ontwikkelingen.

Decorum kijkt terug op een mooie dag en alweer vooruit naar de volgende editie in oktober.

Voor meer informatie:
Decorum Company

T. (0714) 61 53 72
M. [email protected]
www.decorumplantsflowers.com

Publicatiedatum: