Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Andrew Storey nieuwe Branch Manager Royal Brinkman UK

Vanaf 1 juli 2024 is Andrew Storey de nieuwe Branch Manager van Royal Brinkman UK. Vanuit deze rol zal hij verantwoordelijk zijn voor het aansturen van het team en de commerciƫle resultaten. In samenwerking met het sales team en productspecialisten zal Andrew de wensen van de markt verder implementeren.

Andrew heeft ervaring in business development. John Heijboer, Commercieel Manager Europa bij Royal Brinkman: "Ik ben blij dat Andrew voor Royal Brinkman UK heeft gekozen. Zijn ervaring in business development past perfect bij het verder uitrollen van de nieuwe strategie. Ik heb dan ook alle vertrouwen in Andrew."

De komende tijd staat in het teken van het beter leren kennen van de organisatie en de branche. Andrew kijkt ernaar uit om klanten te ontmoeten zodra de situatie dat toelaat. "Ik heb er alle vertrouwen in dat we verder kunnen bouwen aan een toekomstbestendige en stabiele service voor al onze klanten. Ik heb het geluk samen te mogen werken met een toegewijd, sterk verkoopteam en zeer ervaren productspecialisten."

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Tel: 0174 - 446 100
[email protected]
www.royalbrinkman.nl

Publicatiedatum: