Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sakata Ornamentals en Heliospectra

"Deze samenwerking zorgde voor de ontwikkeling van nauwkeurige lichtplannen"

Sakata Ornamentals in Denemarken heeft onlangs het MITRA X verlichtingssysteem van Heliospectra in gebruik genomen. De HPS-lampen zijn vervangen voor 650-watt LED-lampen. Op deze manier bereikt men een hoger lichtniveau met een lager energieverbruik.

Heliospectra, een Zweeds LED-verlichtingsbedrijf met 18 jaar ervaring in de tuinbouwsector, werkte nauw samen met Sakata om op maat gemaakte verlichtingsplannen voor verschillende onderdelen van hun kassen te bedenken.

De uitvoering van helioCORE, een onafhankelijk besturingssysteem speciaal ontworpen om LED-lampen te regelen, stelt Sakata in staat om elk kascompartiment afzonderlijk te beheren en te reguleren. Met helioCORE hebben operators de flexibiliteit om aangepaste verlichtingszones te creƫren, lichtinstellingen aan te passen aan specifieke vereisten en zelfs lokale weersvoorspellingen te integreren via de DLI-controller voor optimaal energiebeheer.

"Deze samenwerking zorgde voor de ontwikkeling van precieze verlichtingsplannen die geschikt zijn voor de variƫrende kasgroottes en teeltbehoeften van de klant. Vandaag gebruikt Sakata meer dan 60+ groepen die voortdurend veranderen, iets wat alleen mogelijk is door helioCORE," volgens Bonny Heeren, CEO van Heliospectra,

De Mitra X-serie van Heliospectra biedt wattage-opties van 650, 800 en 1500, wat veelzijdigheid biedt om aan de vereisten van verschillende gewassen te voldoen. Sakata beweert dat door een spectrumbereik van 40% tot 90% rood te benutten, ze kunnen garanderen dat alle gewassen het ideale lichtspectrum voor hun groeistadia ontvangen. Daarnaast biedt het Mitra X-systeem de flexibiliteit om vast of verstelbaar verrood licht naast het hoofdspectrum te integreren, wat de gewasprestaties en kwaliteit verder verbetert.

Voor meer informatie:
Sakata Ornamentals
[email protected]
www.sakataornamentals.eu

Heliospectra
[email protected]
www.heliospectra.com

Publicatiedatum: