Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HiBreeding neemt eigen kantoor en teeltlocatie in De Lier in gebruik

HiBreeding kondigt de opening aan van het nieuwe kantoorpand en de teeltlocatie aan de Oudecampsweg 40 in De Lier. Samen met het personeel van HiBreeding, Sjaak van Schie B.V., The Mastergrowers en een aantal relaties werd de opening met een groot feest gevierd op vrijdag 14 juni.

Het nieuwe kantoorpand biedt HiBreeding de omgeving die zij nodig hebben om te werken en om klanten en partners te ontvangen. De naastgelegen kas biedt alle ruimte en faciliteiten om de veredelingsactiviteiten uit te voeren en (test)materiaal van Hi hydrangea's op te kweken. Voorheen werden deze activiteiten uitgevoerd bij The Mastergrowers en Sjaak van Schie B.V. op locatie.


Het nieuwe kantoorpand van HiBreeding aan de Oudecampsweg, goed zichtbaar vanaf de A20

Mijlpaal
Mike van Schie, Product Manager bij HiBreeding, spreekt vol enthousiasme over deze mijlpaal: "De ingebruikname van deze locatie is een mooie stap voor ons. In 2017 is het bedrijf klein gestart. Het is fantastisch om te zien hoe we aan de weg timmeren en nu groot genoeg zijn om een eigen kantoor en kweeklocatie in te wijden. Leuk om weten: we zitten op de locatie waar Fidus ooit is begonnen met de veredeling." De opening kon niet onopgemerkt voorbij gaan. "In week 24, tijdens FlowerTrials hebben we het nieuwe kantoor aan verschillende klanten en partners laten zien. Ook vierden we de opening van ons nieuwe kantoor met het personeel van HiBreeding, The Mastergrowers, Sjaak van Schie B.V. en een aantal partners en relaties. Dit was een mooie afsluiting van de FlowerTrials, waar HiBreeding aan deelnam."


Mike van Schie met de Hi Ocean van HiBreeding, tijdens FlowerTrials 2024

Corporate video
Tijdens het openingsfeest werd ook de nieuwe corporate bedrijfsvideo van HiBreeding gepresenteerd. Deze video, waaraan het afgelopen jaar hard is gewerkt, werd voor het eerst getoond tijdens de FlowerTrials en geeft een beeld van de visie, missie en dagelijkse werkzaamheden van HiBreeding. De video is te zien via YouTube: https://youtu.be/l6gwbimxslY

Over HiBreeding
HiBreeding is een nieuwe naam. Maar wel één met een lange geschiedenis. HiBreeding bundelt de ervaring en expertise van Sjaak van Schie B.V. en The Mastergrowers. HiBreeding richt zich op de ontwikkeling van nieuwe genetica van Hydrangeas. HI staat voor Hydrangea Innovation. Eigenschappen waar HiBreeding op focust zijn stevigheid, vertakking, knopvorming en bloemgrootte.

Publicatiedatum: