Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samen proosten op tien jaar Yeald

Tholen - En geproost werd er. Vrijdag was het terrein aan de Boswoning in Naaldwijk afgeladen met ongeveer 400 relaties van Yeald. Het regende, dus de tent en overkapping deden goede dienst. Maar niets weerhield genodigden om even langs te komen. Wat een mooie avond is het geworden. Het werd een ware ontmoetingsplek voor telers en toeleveranciers van de glastuinbouw. Om 21.00 uur ging het grote scherm aan, zodat de voetbalwedstrijd Nederland - Frankrijk gevolgd kon worden door de voetballiefhebbers.

Aron v/d Burg (Kwekerij Maron) en Twan van Marrewijk (Kwekerij Van Marrewijk - Van Adrichem

Yeald ondersteunt bedrijven bij fusies en overnames, strategievorming, financiering en vastgoed oplossingen. Rob van Leeuwen vult aan dat ze in deze processen niet tegenover elkaar, maar als partner naast elkaar staan. "Zo willen we werken, omdat we zien dat dat vruchten voor onze klanten afwerpt." En precies dat 'ademde' iedere gast vrijdag.


Sam van den Enden (Fa Van den Enden Rozen) en Arie van den Berg (Berg Roses)

Als het 18-koppige team van Yeald terugblikt, ervaren ze de tien jaren van Yeald als voorbijgevlogen. "Van een klein kantoor met een grote droom naar een gedegen footprint in de hele Hortibusiness sector. Creativiteit, meedenken met de onderneming en hierdoor meerwaarde brengen is nog altijd de basis van het succes. Wij zijn dan ook trots: op onze relaties, op onze mensen en op de mooie stappen die wij samen hebben kunnen zetten in deze prachtige sector."

De focus op Hortibusiness blijft onverminderd. Ze zien dat hun relaties hen ook naar andere sectoren brengen. De internationalisatie zal verder toenemen, waar ze ook op inspelen.

Klik hier voor een foto-impressie van dit jubileum.

Voor meer informatie:
Yeald
Tel: +31 174 75 25 00
[email protected]
www.yeald.nl