Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Richard van Duijn nieuwe CFO bij Van der Knaap Groep

Per 1 juni is Richard van Duijn gestart als Chief Financial Officer bij Van der Knaap Groep. Hij volgt John van Adrichem op die deze rol sinds 2012 vervulde. Met deze aanstelling wordt Richard verantwoordelijk voor verschillende afdelingen binnen de organisatie.Richard is registeraccountant en heeft brede kennis en ervaring opgedaan in de tuinbouw bij bedrijven als Flamingo Flowers en Floral Trade Group. Hij werkt graag binnen de dynamische wereld van de tuinbouw. "Mouwen opstropen en aan de slag is een motto dat goed bij mij past", aldus Richard. Als CFO bij Van der Knaap wordt hij verantwoordelijk voor de afdelingen Finance, IT en Legal Affairs. Het aantrekken van Richard past binnen het beleid van verjonging van directie, management en medewerkers.

John: "Richard bezit de kwaliteit om met de diverse stakeholders om te gaan: aandeelhouders, financiers, externe partijen. Hij heeft een compleet beeld van wat er bij een bedrijf komt kijken. Bovendien is het een plezierige vent om mee te werken!"

Richard laat weten dat hij voor Van der Knaap Groep heeft gekozen vanwege het innovatieve karakter van het bedrijf. Richard: "Ik zie dat de organisatie een visie heeft waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Bijvoorbeeld door met circulaire substraten en meststoffen prima oplossingen te bieden voor de kwekers van de toekomst."

John blijft als adviseur verbonden aan het bedrijf en zal zich richten op specifieke strategische projecten binnen het bedrijf. John: "De komende tijd zal ik nog veel met Richard optrekken om hem in te werken, waarna hij zich meer zal richten op de operationele zaken. Dat geeft mij ruimte om me meer bezig te houden met de groeiambities van de organisatie. Die liggen voornamelijk aan de kant van de productie van kokossubstraat en onze duurzame teeltsystemen."

Beide partijen kijken positief en met vertrouwen uit naar de toekomst.

Voor meer informatie:
Van der Knaap Groep
Postbus 136
2290 AC Wateringen
Tel: +31 174 296606
www.vanderknaap.info
[email protected]

Publicatiedatum: