Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Labeau trakteert klanten op boottocht en diner

Labeau kijkt tevreden terug op de eerste editie van de Labeau Open Days, met als thema 'Connection'. Klanten konden het uitgebreide assortiment bewonderen, bestaande uit maar liefst 300 variëteiten. De nieuwe showroom bood een inkijk in de nieuwste innovaties en ontwikkelingen van het bedrijf en vertelde het merkverhaal van Labeau.

Vaartocht door de haven van Rotterdam
Na aankomst op het klantenevent op dinsdag 11 juni op de hoofdlocatie in De Lier vertrokken zij per bus naar de haven van Rotterdam, waar zij bij Futureland een interessante presentatie kregen. Hier maakten de klanten kennis met de modernste containerterminals, de grootste zeeschepen en de nieuwste offshore ontwikkelingen van Maasvlakte 2, de slimste en grootste haven van Europa.

Vervolgens maakte het gezelschap een vaartocht aan boord van de Grace Kelly. Aan boord gaven directieleden Anja Hark-Borrmann en Febe Floré een presentatie over de oprichting van Labeau en de ambitieuze toekomstplannen, waaronder de bouw van een nieuw ultramodern laboratorium in Çanakkale, Turkije. De avond werd afgesloten met een culinair walking diner aan boord, waar klanten konden genieten van het prachtige uitzicht en de mogelijkheid kregen om te netwerken.

Voor meer informatie:
Labeau
https://labeau-breeders.com/

Publicatiedatum: