Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuinbouwmachines en tractoren van Loonbedrijf J.P. van Nieuwkoop Gouda B.V. online geveild wegens bedrijfsbeëindiging

Loonbedrijf J.P. van Nieuwkoop Gouda B.V. stopt per 28 juni 2024. Om deze reden worden alle teeltwissel- en tuinbouwmachines en tractoren van het bedrijf te koop aangeboden in een online veiling bij Troostwijk Auctions. De veiling opent op woensdag 19 juni 2024 om 16:00 uur. Bieden kan tot en met dinsdag 16 juli 2024, de veiling sluit om 19:00 uur.

Voor Loonbedrijf J.P. van Nieuwkoop Gouda B.V. is 2024 een jaar van grote veranderingen. Het bedrijf bestaat 60 jaar, maar het wordt ook het jaar waarin eigenaren Jan en Anita van Nieuwkoop bij gebrek aan opvolgers en om leeftijdsredenen het bedrijf per 28 juni 2024 beëindigen.

Tuinbouwmachines en tractoren
Wegens deze bedrijfsbeëindiging worden alle machines en tractoren van Loonbedrijf Van Nieuwkoop online geveild bij Troostwijk Auctions. Dit biedt andere (loon)bedrijven in de tuinbouwsector een mooie kans om hun machinepark voor een gunstige prijs uit te breiden.

Onder meer drie Niebro zelfrijdende rupshakselaars, Fendt - Iseki smalspoortractoren, Hitachi - Volvo - Atlas - Weideman graafmachines en wielladers, twee Humabo looftrekdoek overrolmachines bj. 2024, een partij looftrekdoeken (80/120/140/160/195/200 m), Harcon - Frapoma lasergestuurde kilverbakken, Renault - MAN vrachtwagen trekkers en oprijwagens, bedrijfswagens, aanhangwagens, diepladers, aanbouwdelen, agrarische machines en meer worden in deze online veiling aangeboden.

Over Loonbedrijf Van Nieuwkoop
Loonbedrijf Van Nieuwkoop in Gouda ontwikkelde de afgelopen decennia een eigen aanpak en nieuwe technieken. Daarmee creëerde het bedrijf een grote en goede naamsbekendheid in Nederland en daarbuiten. Loonbedrijf Van Nieuwkoop werkt voor de top van de tuinbouwsector en is marktleider in gewasversnippering in de Nederlandse groententeelt. Het bedrijf heeft langdurige relaties opgebouwd met klanten en andere samenwerkingspartners zoals leveranciers.

De afgelopen tijd is intensief gezocht naar een nieuwe eigenaar. Er zijn ook serieuze gesprekken gevoerd met kandidaten. Maar het bleek onmogelijk het kapitaalsintensieve bedrijf in zijn geheel over te dragen. Daarom stoppen de loonwerkzaamheden van Loonbedrijf Van Nieuwkoop per 28 juni 2024.

Over de veiling
De online veiling van de tuinbouwmachines en tractoren van Loonbedrijf J.P. van Nieuwkoop Gouda B.V. opent op woensdag 19 juni 2024 om 16:00 uur. De veiling sluit op dinsdag 16 juli 2024 om 19:00 uur.

Wil je de kavels bekijken voor je een bod uitbrengt? Dat kan tijdens de kijkdag op zaterdag 13 juli 2024, van 10:00 uur tot 16:00 uur. Locatie: Goudseweg 172A, 2851 EX in Haastrecht.

Klik hier voor alle details over deze veiling.

Publicatiedatum: