Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lancering gewasbeschermingstabel in Customer Portal MPS

Vanaf nu kan men de gewasbeschermingstabel bekijken in de Customer Portal van MPS. In deze tabel vindt men een jaaroverzicht van de verbruikte gewasbeschermingsmiddelen en werkzame stoffen en de daarbij behorende MPS-MIND kleuren.

Naast deze verbruiksoverzichten per jaar en per periode, kan men vanaf heden ook meer inzicht krijgen in welke stoffen men precies verbruikt heeft. Via deze jaaroverzichten kan men navigeren naar de sectie 'Werkzame stoffen gewasbeschermingsmiddelen' door op het tabel-icoontje te klikken. Deze tabel toont welke middelen men verbruikt heeft. De MPS-MIND kleuren geven de classificatie per stof aan. In de kolom 'Werkzame stof' ziet men de werkzame stof(fen) van het desbetreffende middel. In de kolommen 'Verbruik in kg per jaar' kan men zien hoeveel kilogram werkzame stof men heeft verbruikt.

De tabel is interactief; dit betekent dat deze kan sorteren op basis van de stofnaam, de MPS-MIND kleur, de werkzame stof of het verbruik in kilogram per jaar.

Voor meer informatie:
MPS
Tel: +31 (0)174 615 715
[email protected]
https://my-mps.com

Publicatiedatum: