Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bloem & Design, MBO Westland

Eerste editie MBO Westland examenexpositie in vorm van bruidsshow

Derdejaars studenten van de opleiding Bloem & Design aan MBO Westland presenteerden afgelopen week hun examenarrangementen in de vorm van een bruidsshow in het World Horti Center. Docente Bloem & Design Anja Olijhoek blikt terug: "We zijn overweldigd door de belangstelling en de kwaliteit van de show. Bijna 200 bezoekers zagen onze studenten schitteren met de prachtigste bruidsdecoraties."

Bruidsshow
De avond werd afgetrapt met een bruidsshow, deze werd niet alleen bezocht door familieleden en stagebedrijven van de studenten Bloem & Design. Er was ook grote belangstelling vanuit het bedrijfsleven. Van arrangeurs tot bloemisten; iedereen kwam inspiratie opdoen. De studenten konden laten zien wat ze de afgelopen jaren geleerd hadden. Student Kayn Bubbert: "Ik vond het een ontzettend toffe ervaring waarbij ik mijn creativiteit en vakkennis die ik de afgelopen drie jaar heb opgedaan heb kunnen laten zien!" Studente Anna van Steensel sluit zich hierbij aan: "Dit was een geweldige kans voor ons om het vakmanschap wat we hebben opgebouwd te kunnen laten zien door middel van onze bruidsarrangementen".


Student Kayn met model Amy

Expositie
Vervolgens was er tijd om de expositie van de studenten te bezoeken. Hier was allerlei bruidsdecoratie te zien, maar ook andere arrangementen zoals tafelversieringen en frameboeketten.

Over MBO Westland
MBO Westland biedt 17 opleidingen in de domeinen Business, People, Green & Tech en Start(college) en heeft 1200 studenten. Ook werken ze aan projecten samen met het bedrijfsleven in het World Horti Center.

Voor meer informatie:
www.mbo-westland.nl

Publicatiedatum: