Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlands Paviljoen op AgroWorld Kazakhstan 2024

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit van het Koninkrijk der Nederlanden en de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Centraal-Azië organiseren een Nederlands Paviljoen op de 18e editie van AgroWorld Kazakhstan. Deze internationale landbouwbeurs vindt plaats van 30 oktober tot 1 november 2024 in Almaty en trekt bezoekers uit heel Centraal-Azië.

Kazachstan heeft het nationale programma "Strong Agro-Industrial Complex" geïnitieerd om de bruto agrarische productie te verdubbelen tussen 2024 en 2028. Het land streeft ernaar de investeringen in de landbouw met 250% te verhogen tot 2,7 miljoen USD en het aandeel van verwerkte landbouwproducten te verhogen naar 70%.

Nederlandse bedrijven actief in de volgende sectoren kunnen hun (nieuwste) technologieën presenteren op het Nederlandse Paviljoen:

  • Veehouderij
  • Veevoeder en diergeneeskunde
  • Kassen en irrigatie
  • Fruit- en groenteteelt, -verwerking en -opslag
  • Boomgaarden en kwekerijen
  • Zaden, meststoffen en plantvoeding
  • Landbouwmachines
  • Ontwerp en bouw van gebouwen voor de landbouw
  • Graanverwerking en -opslag

Neem deel aan het Nederlandse Paviljoen
Phaff Export Marketing B.V. organiseert namens het ministerie en de ambassade het Nederlands Paviljoen in hall 11, bestaande uit twee eilanden. Eén eiland heeft zes stands en een gedeelde lounge, het andere eiland biedt vier stands met voldoende ruimte om uw bedrijf te presenteren. Elke stand is gebruiksklaar en inclusief registratiekosten, verzekeringsbijdrage, naambord, wall graphics, informatiebalie met logo, meubilair, tapijt, verlichting, elektriciteit, wifi, schoonmaak en gebruik van de loungefaciliteiten met catering.

Het Nederlands Paviljoen op de AgroWorld Kazackstan 2023.

Geïnteresseerd in deelname?
Dit is de kans voor Nederlandse agrobedrijven om expertise te tonen op deze groeimarkt. Mis deze kans niet en registreer vóór eind juni om uw plek veilig te stellen

Voor meer informatie over AgroWorld Kazahkstan, het Nederlands Paviljoen en registratie, kunt u contact opnemen met Agnes Huetink van Phaff Export Marketing B.V:
Telefoon: +31 36 760 7100
[email protected]
www.phaff.com

Publicatiedatum: