Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal FloraHolland gaat herfinanciering aan voor 210 miljoen euro

Royal FloraHolland heeft overeenstemming bereikt over een herfinanciering van € 210 miljoen. Deze herfinanciering biedt naar eigen zeggen voldoende financiële ruimte om de komende jaren investeringen te doen in de strategie, waaronder duurzaamheid, vastgoed en dagelijkse dienstverlening.

Vlnr: Jan Droppers - ABN AMRO, Ton van Adrichem - ING, David van Mechelen - Royal FloraHolland, Gijs van der Wolf - Rabobank

De nieuwe kredietlijn wordt verstrekt door een bankensyndicaat bestaande uit ABN AMRO, ING en Rabobank, en heeft een looptijd van vijf jaar met de mogelijkheid om voor 2 jaar te verlengen. Dit ter vervanging van de huidige kredietfaciliteit van € 195 miljoen, waarvan de afgelopen jaren overigens weinig gebruik is gemaakt. Met deze financiering kan Royal FloraHolland de komende jaren uitvoering geven aan strategische trajecten zoals verdere investeringen in digitaal platform Floriday en de realisatie van nieuw vastgoed op Aalsmeer Oost. Ook investeringen in duurzaamheid staan op de planning, van verduurzaming van vastgoed tot initiatieven om de sector te verduurzamen. Daarnaast dient de financiering voor het opvangen van schommelingen in liquiditeit in de bedrijfsvoering.

Bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: