Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Derde gezamenlijke ledenavond met Tuinbouw Jongeren Westland

Afgelopen maandag 10 juni vond voor de derde keer op rij de gezamenlijke ledenavond voor alle leden van Tuinbouw Jongeren Westland een Glastuinbouw Westland plaats. Dit keer waren alle leden welkom bij Perry van der Haak te 's-Gravenzande. De locatie was al aangekleed voor de aankomende Flower Trials. De avond stond in het teken van reputatiemanagement en de strijd om arbeid: internationale medewerkers of robotisering.Jelte van Kammen (Harvest House) & Richard Vialle (Kind Technologies) waren uitgenodigd als sprekers voor de avond. Zij namen alle aanwezigen mee in hun visies op reputatiemanagement en de strijd om arbeid, binnen de glastuinbouw nu en in de toekomst.

De avond werd geleid door Rob Veenman waarbij er veel ruimte voor discussie was aan de hand van verschillende stellingen. De avond werd afgesloten met een borrel waarbij iedereen nog even na kon praten over alle verschillende invalshoeken die tijdens de avond voorbij kwamen.

Bron: Glastuinbouw Westland

Publicatiedatum: