Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wooning Orchids lanceert nieuwe bedrijfsnaam World of Orchids

Phalaenopsiskwekerij Wooning Orchids uit Bleiswijk heeft sinds vandaag een nieuwe bedrijfsnaam en pay-off: World of Orchids – Where happiness grows.

Knipoog naar het verleden én de toekomst
Na de overname van Green '05 in 2021, is de koers van het bedrijf langzaamaan veranderd. Zo wordt er volledig gefocust op het telen van Phalaenopsis 12cm voor de retailmarkt en hebben er verschillende veranderingen plaats gevonden in de organisatie. Zo is Arco van der Kaaij inmiddels eigenaar van Wooning Orchids en is er geen lid van de familie Wooning meer werkzaam in het bedrijf. Mede hierdoor werd het tijd om afscheid te nemen van de oude bedrijfsnaam, en te kiezen voor een nieuwe naam.

De naam World of Orchids en pay-off Where happiness grows, zijn een verwijzing naar zowel het verleden als de toekomst. Het woord "World" kwam namelijk ook voor in de pay-off van Wooning Orchids, namelijk "World of varieties".

Phalaenopsis voor de retailmarkt
Op de moderne kwekerij van ruim 10 hectare in Bleiswijk teelt World of Orchids Phalaenopsis 12cm, met de focus op een krachtig en kwalitatief assortiment. Er is gekozen voor een aantal sterke rassen, die in grote aantallen wekelijks leverbaar zijn. Bij de keuze van het assortiment ligt de focus hoofdzakelijk op 2- en 3-tak. Uitbreiding naar andere potmaten of vormen van Phalaenopsis is zeker niet uitgesloten in de toekomst. Het aankomende jaar wordt er allereerst gefocust op het verder verbeteren van de teelt en kwaliteit.

Bijpassende huisstijl
De nieuwe naam wordt ondersteund door een chique, nieuwe huisstijl voor het gehele bedrijf. In de nieuwe huisstijl komt alles samen: de visie van het bedrijf, de klasse van het product en prachtige beelden uit de kwekerij. De nieuwe huisstijl pronkt sinds vandaag op de gevel van de kwekerij.

Voor meer informatie:
World of Orchids
www.worldoforchids.nl

Publicatiedatum: