Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dahlia Dalina Maxi Starburst Pink wint FleuroStar 2024-25

De FleuroStar Award 24-25 is toegekend aan Dahlia Dalina Maxi Starburst Pink van Florensis. Fleuroselect rijkt de prijs als internationale organisatie voor de sierteeltsector uit. Marjolein Kuyucu-Lodder, International Trade Marketeer and Hagen Kalläne, European Sales Manager namen de prijs in ontvangst uit handen van Fleuroselect President Marc Driessen en Secretary General Ann Jennen.

Dahlia Dalina Maxi Starburst Pink van Florensis nam het op tegen Calibrachoa MiniFamous Uno Bakari van Selecta one, Dahlia Hypnotica Candy Corn van Dümmen Orange, Petunia Painted Love Purple van Syngenta Flowers en Osteospermum Sunny Klaudia van Beekenkamp Plants.

De jury prijst de winnende bloem als volgt: "Dalina Maxi Starburst Pink is een unieke Dahlia met opvallende bloemvorm, aantrekkelijke kleur en een hoog meeneem-gehalte".


Van linksboven mee met de klok: Nico van Aanholt van Hishtil, Francesca Lanzilotta van MNP, Cris Oostveen van De Zonnebloem en Tim Reus, HilverdaFlorist. Maandag volgt een uitgebreide fotoreportage.

De laatste dag van de FlowerTrials is ondertussen in volle gang en wie nog wat wil zien moet haast maken. Deelnemers zijn goed te spreken de aanloop, hoewel het vermoedelijk niet de drukte editie ooit wordt. Een theorie is dat covid, dat toch alweer tot een ver verleden lijkt te behoren, de wereld in die zin veranderd heeft dat men makkelijker een jaartje overslaat. Oftewel, klanten uit verweggiestan zijn lui geworden en om het jaar een kijkje nemen is eigenlijk ook wel genoeg. Maar laten we de daadwerkelijke cijfers afwachten.

Bron: Fleuroselect