Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horticoop Technical Services en Sercom sluiten dealerschapsovereenkomst

Horticoop Technical Services en Sercom hebben per 1 juni jl. een dealerschapsovereenkomst afgesloten. Dankzij deze samenwerking heeft Horticoop Technical Services als installateur nu volledige toegang tot de dealerportal van Sercom.

Strategische samenwerking
Deze strategische samenwerking stelt Horticoop Technical Services in staat om haar klanten een breder scala aan technische oplossingen en diensten aan te bieden. Met de toegang tot de systemen en producten van Sercom, kan Horticoop Technical Services haar service en ondersteuning verder optimaliseren en inspelen op de specifieke behoeften van haar klanten.

"We zijn zeer verheugd over deze samenwerking met Sercom", zegt Tom Zwijsen, Directeur van Horticoop Technical Services. "Deze overeenkomst stelt ons in staat om onze klanten toegang te bieden tot de beste oplossingen in de markt, wat essentieel is voor hun groei en succes."

Jan-Willem Lut, Directeur van Sercom voegt hieraan toe: "Horticoop Technical Services is een gerenommeerde naam in de sector en we zijn blij dat zij nu deel uitmaken van ons dealernetwerk. We kijken uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking."

Voor meer informatie:
Horticoop Technical Services
Tel: (+31) 10 524 1600
[email protected]
www.horticoop.nl

Sercom
[email protected]
www.sercom.eu

Publicatiedatum: