Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wireless Value wordt ambassadeur van Plant Empowerment Academy

Wireless Value sluit zich als ambassadeur aan bij de Plant Empowerment Academy. Plant Empowerment draait om het beter benutten van de natuurlijke groeikracht en weerbaarheid van planten door data slim in te zetten en gebruik te maken van fysiologische en natuurkundige principes. Plant Empowerment is universeel toepasbaar voor alle gewassen, in alle klimaatzones en uiteenlopende typen kassen en is de snelste route naar een milieuvriendelijke en winstgevende glastuinbouw.

Er is wereldwijd een uitdaging voor de land- en tuinbouwsector om de groeiende bevolking te voeden. Benodigde middelen zoals zoet water, nutri├źnten en energie worden steeds schaarser. Tegelijk moet de emissie van CO2 en het gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen tot een absoluut minimum beperkt worden. Daarom is de transitie naar milieuvriendelijkere teeltmethoden dringend nodig.

Meer opbrengst
Wireless Value past bij het verzamelen van data in de kas actief de beginselen van Plant Empowerment toe om de optimale balans tussen watergift en productie te bereiken. Door de inzichten en principes van Plant Empowerment toe te passen draagt Wireless Value voor telers bij aan een verbeterde groei en opbrengst en met tegelijk een besparing van water en energie.

Sneller verduurzamen door samen te werken
Als ontwikkelaar van slimme draadloze sensoren die alle belangrijke punten van plantgroei en kasklimaat kunnen monitoren draagt Wireless Value meetoplossingen en waardevolle data bij aan de principes van Plant Empowerment. Door samen te werken met organisaties in de gehele keten is het mogelijk om tot geïntegreerde oplossingen te komen. Zo helpen Wireless Value en de Plant Empowerment Academy de leercurve voor nieuwe telers versnellen en het Plant Empowerment protocol continu, voor alle telers, ontwikkelen.

Voor meer informatie:
Wireless Value
Tel: +31 591 633200
[email protected]
www.wirelessvalue.nl

Plant Empowerment Academy
Tel: +31 6 383 595 02
[email protected]
www.plantempowerment.academy.nl

Publicatiedatum: