Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nairobi, Kenia

IFTEX 2024 breekt wederom records

Bijna 200 kwekers presenteerden afgelopen week hun assortiment op de IFTEX in Kenia. Dat is bijna 25% meer dan vorig jaar, zo laat organisator van de beurs Dick van Raamsdonk weten, en ook die beurs was al groter dan alle voorgaande edities. FloralDaily was erbij en maakte een uitgebreide fotoreportage.

|
Vertegenwoordigers van Yunique, MPS, Airflo en Interplant. De uitgebreide fotoreportage vindt u hier.

Regen
Onderwerp van de gesprek was in de eerste plaats vooral het noodweer van een paar weken geleden. Dat gold zowel voor de openingsceremonie als voor de beursvloer, waar ervaringen en ideeen over de stand van het klimaat en de toekomst van de sector volop werden uitgewisseld.

Primeur
Behalve noviteiten waren er veel bedrijven die op de beurs hun entree maakten. Als "serieuze speler" kun je je eigenlijk niet veroorloven er niet te zijn, weet men, omdat kopers dat ook niet doen. Oftewel, klanten uit alle hoeken van de wereld komen een kijkje nemen, wat met het ook op de enorme lokale productie natuurlijk ook niet verwonderlijk is.

Klik hier voor onze fotoreportage

Voor meer informatie:
IFTEX
www.iftex.org