Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Acht kwekerijen klaar voor Open Kwekerijdag in Hazerswoude-Dorp

De jaarlijkse Open Kwekerijdag vindt dat jaar plaats op zaterdag 15 juni 2024 van 10.00 tot 17.00 uur rond de Burgemeester ten Heuvelhofweg in Hazerswoude-Dorp. Acht bedrijven openen hun deuren voor het publiek, alwaar de bezoeker een kijkje achter de schermen van deze tuinplantenkwekerijen krijgt.

De dag biedt voor elk wat wils: er zijn veel kinderactiviteiten, van een boomkwekerijdiploma tot een springkussen. Her en der zijn versnaperingen verkrijgbaar en kun je planten direct van de kweker kopen. Er zijn demonstraties en je kunt te voet of per fiets de kwekerijen verkennen. Op het carrièreplein kunnen geïnteresseerden zich oriënteren op vacatures en opleidingen in de groensector.

De Open Kwekerijdag is gratis te bezoeken. Er is parkeergelegenheid in de buurt, al vraagt de organisatie om indien mogelijk op de fiets te komen.

Fietstocht
Deze Open Kwekerijdag vindt plaats in het buitengebied tussen Boskoop, Hazerswoude en Alphen aan den Rijn. Op de website www.openkwekerijdag.nl zijn fietsroutes te vinden lands de bedrijven en door de omgeving. De fietsroute is ongeveer 12 kilometer lang. Vanuit de NS-stations in Alphen en Boskoop kun je (met een OV-fiets) ook eenvoudig de fietsroute bereiken.

Naast wandelen en fietsen kun je ook gebruikmaken van boten en golfkarren om van kwekerij naar kwekerij te pendelen.

Publicatiedatum: