Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutch Lily Days blikt terug op geslaagde editie

Van 4 tot en met 7 juni openden dertien leliebollenexporteurs hun deuren voor het internationale lelievak. Vakgenoten konden proefopplantingen bezichtigen en hiermee zicht krijgen op de kwaliteit en eigenschappen van het grote aantal uiteenlopende variƫteiten. Ook voerden bezoekers het gesprek over de kansen en mogelijkheden in duurzame lelieteelt.

Samenwerken door samen werken
De opening van de Dutch Lily Days vond plaats op dinsdag 4 juni bij Zabo Plant in 't Zand. Speciale gast tijdens de opening was oud-schaatsprofessional Irene Schouten. De opening van de Dutch Lily Days werd voor het tweede jaar gecombineerd met de (FPC) leliedag van Royal FloraHolland, die dit jaar onder andere een nieuwe promotiecampagne voor de lelie lanceerde.

Wereld van de lelie
Ook dit jaar lieten naar eigen zeggen duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland zich een week lang onderdompelen in de wereld van de lelie. Zij konden bij maar liefst dertien Nederlandse lelieveredelaars en -exporteurs terecht om de belangrijkste spelers te ontmoeten en daarmee te sparren.

13 deelnemers
Dit waren de deelnemers aan de Dutch Lily Days 2024: P. Aker, Boots Flowerbulbs, Van den Bos Flowerbulbs, Bot Flowerbulbs, De Jong Lelies Holland, Lily Company, Onings Holland Flowerbulbs, C. Steenvoorden, Gebr. Vletter & Den Haan, VWS Flowerbulbs, World Breeding, Zabo Plant en Royal Van Zanten Flowerbulbs.

Klik hier voor meer informatie over de Dutch Lily Days

Publicatiedatum: