Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Smithers-Oasis, Decorum, Marginpar en Jodeco Glass zijn hoofdsponsoren World Cup Floral Art 2025

Eind augustus 2025 strijden nationale bloemistenkampioenen uit de hele wereld om de wereldtitel tijdens de World Cup Floral Art 2025, die wordt georganiseerd door de Nederlandse brancheorganisatie Koninklijke VBW in nauwe samenwerking met internationale bloemistenkoepel Florint. Hoofdsponsors Smithers-Oasis, Decorum, Marginpar en Jodeco Glass maken dit bijzondere evenement mede mogelijk.

Een wereldkampioenschap van formaat
De voorbereidingen voor dit kampioenschap zijn in volle gang. VBW en Florint zijn 4 jaar geleden al gestart met de organisatie van dit evenement. Het World Forum in Den Haag vormt het decor voor deze competitie, met een meerdaags programma vol workshops en demonstraties - verzorgd door Floral Fundamentals - en een show van Europees kampioene Hanneke Frankema.

De komende maanden worden de plannen verder uitgewerkt en in augsutus start de ticketverkoop. De World Cup Floral Art vindt plaats op 28 – 31 augustus '25, de winnaar wordt bekend gemaakt op 30 augustus. Op 31 augustus vindt een speciale consumentendag plaats. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf september 2024 via www.worldcupfloralart2025.com

Bron: VBW

Publicatiedatum: