Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
in introductiesessie

Deelnemers Warmte Netwerk Westland doen eerste biedingen

Telers kunnen eerdaags gaan handelen in warmte via Warmte netwerk Westland. Voordat het zover is, krijgen ze wel eerst instructies.

Afgelopen week hebben de eerste gebruikers van het WnW- handelsplatform een introductie gekregen in het gebruik van het handelsplatform. In deze sessies kregen de toekomstige gebruikers uitleg van het platform én werden de eerste biedingen van warmte gedaan. Ook zijn er zaken besproken zoals hoe om te gaan met de financiële afhandeling. En niet onbelangrijk: Wat te doen bij vragen?

Het handelsplatform is door WnW samen met Het ConsultancyHuis opgezet. Er is een aantal maanden aan gewerkt. Tussentijds is er al contact geweest met de gebruikers in de vorm van focusgroepen en workshops, maar nu was dan de echte introductie.

De verdere introductie gaat in fasen. Er gaan steeds meer gebruikers worden toegevoegd.

De ambitie met Warmte netwerk Westland is om in 2030 een capaciteit van 500 MW warmte te bereiken, waarmee twee derde van de warmtevraag van de glastuinbouw in de regio Westland aardgasvrij kan worden ingevuld.

Voor meer informatie:
Warmte netwerk Westland
www.warmtenetwerkwestland.nl

Publicatiedatum: