Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DGD verwelkomt honderden internationale gasten rondom GreenTech

Rondom GreenTech, van 11 tot 13 juni in RAI Amsterdam, ontvangt Dutch Greenhouse Delta (DGD) honderden gasten van over de hele wereld. Met een programma over de Nederlandse glastuinbouwsector krijgen de delegaties informatie over de oplossingen die Nederland biedt voor de lokale teelt van voedsel, bloemen en planten.

De week van GreenTech is jaarlijks een moment om internationale gasten kennis te laten maken met het Nederlandse ecosysteem. Dit jaar ontvangt de organisatie zes delegaties, bestaande uit in totaal 130 beleidsmakers, investeerders, kwekers en overheden, afkomstig uit China, India, de Golfregio, Japan, Oezbekistan en Turkmenistan.

Alle regiomanagers van DGD begeleiden een delegatie om de oplossingen voor verse teelt in Nederland te presenteren. Het programma omvat diverse netwerkmomenten, waarbij de Nederlandse partners van DGD in contact kunnen komen met de bezoekende delegaties.

Strategisch Beurs Programma
Daarnaast werkt Dutch Greenhouse Delta samen met publieke en private partners binnen het Strategisch Beurs Programma. Dit programma, een initiatief van de overheid, heeft als doel gezamenlijk promotie te realiseren voor de internationale doelgroep tijdens GreenTech. Naast de eerder genoemde delegaties worden ook internationale gasten uit Amerika, Canada, Brazilië, Iran, Irak en Korea verwacht. Ook zij krijgen een op maat gemaakt programma aangeboden om het Nederlandse ecosysteem te verkennen.

De partners binnen het Strategisch Beurs Programma – waaronder het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U), Gemeente Westland, AVAG, DGD, GreenTech en World Horti Center – promoten de Nederlandse tuinbouw onder andere in het NL Paviljoen op GreenTech (stand 05.728) en met diverse kennissessies en netwerkmomenten. Zo worden er een netwerkdiner en een netwerklunch georganiseerd waar Nederlandse bedrijven de gelegenheid krijgen om kennis te maken met alle inkomende gasten.

Lees hier meer over het programma.

Voor meer informatie:
Dutch Greenhouse Delta
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
Tel: 0174 385 600
[email protected]
www.dutchgreenhousedelta.com

Publicatiedatum: