Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wilderful lanceert besteldienst voor échte seizoensbloemen

Wilderful lanceert deze week een nieuwe bloemenbesteldienst, die wil functioneren als schakel tussen natuurvriendelijke kwekers en lokale bloemisten. Consumenten kunnen zo het hele jaar door genieten van en kiezen voor een seizoensgebonden boeket.

De échte seizoensbloem
Wilderful volgt met haar partners het ritme van de seizoenen. Dat betekent dat er uitsluitend bloemen te bestellen zijn die op dat moment groeien, in de volle grond, bij kwekers in de buurt. Met bijvoorbeeld helleborussen, tulpen en narcissen in het voorjaar, dille en zonnebloemen in de zomermaanden, en kerstgroen in december. Om bovendien zo efficiënt mogelijk om te gaan met transport en het beschikbare aanbod zal de beschikbaarheid van bloemen en samenstelling van boeketten van dag tot dag verschillen. Op die manier wil Wilderful bloemenliefhebbers inspireren om het ritme van de natuur weer meer te omarmen en te genieten van de diversiteit en schoonheid van elk seizoen.

Silke Tijkotte, mede-oprichter van Wilderful: "Door een grote passie voor bloemen heb ik me altijd in die sector bewogen. Maar ik verbaasde me er steeds vaker over dat bloemen zo ver van de natuur zijn komen te staan. We weten dat het ook anders kan. Samen met bloemisten en natuurvriendelijke kwekers willen we deze industrie verduurzamen door Nederland toegankelijk kennis te laten maken met het alternatief: boeketten vol natuurvriendelijke bloemen. Lokaal gekweekt, uit het seizoen en de volle grond."

Verkoopinformatie Wilderful-boeketten
Vanaf nu zijn de seizoensboeketten van Wilderful verkrijgbaar via de website wilderful.nl. Na bestelling zijn deze, op basis van de beschikbare bloemen in het desbetreffende postcodegebied, af te halen of te bezorgen via een van de aangesloten bloemisten. De verkoopprijzen van de boeketten variëren van €25 tot €50 en voor speciale opdrachten kan er ook contact opgenomen worden. Het dekkingsgebied met de deelnemende bloemisten is te vinden via de website.

Publicatiedatum: