Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel interesse van werkzoekenden voor Beter Uitzicht in de land- en tuinbouw

Het arbeidsmarktplatform over werken in de primaire land- en tuinbouwsector begin mei is gelanceerd, Beter Uitzicht, is al meer dan 20.000 keer bezocht door potentiële werknemers. De bijbehorende imagocampagne is al meer dan 1 miljoen keer gezien. Ook werkgevers weten het platform steeds beter te vinden, bijna 100 agrarische werkgevers hebben een account aangemaakt om gratis vacatures te plaatsen.

Het doel van Beter Uitzicht is om werkende Nederlanders zonder groene opleiding of -ervaring enthousiast te maken voor een overstap naar de land- en tuinbouw. Bezoekers kunnen zich op de website oriënteren op het aanbod van beroepen in de land- en tuinbouw, een keuzehulp invullen om te ontdekken wat bij hen past, verhalen van overstappers lezen, meer informatie over de verschillende sectoren bekijken, in contact komen met kennismakelaars en scholingsconsulenten en uiteraard solliciteren op vacatures.

Meer dan 1 miljoen views
Met een fysieke advertentiecampagne op 13 plaatsen verspreid door Nederland, én een betaalde online campagne, worden bezoekers naar de website geleid. De campagnevideo's, waarin een werknemer uit een andere sector nieuwsgierig is naar een beter uitzicht in de land- en tuinbouw, zijn al meer dan 1 miljoen keer bekeken via social media. Daarnaast hebben miljoenen weggebruikers de reclames langs 5 grote snelwegen en in 8 stadskernen kunnen zien gedurende de maand mei.

Bron: LTO Noord

Publicatiedatum: