Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Toekomstbestendige pioenteelt centraal op Innovatiedag Pioenroos

Vrijdag 7 juni wordt de Innovatiedag Pioenroos gehouden bij Van Aert Flowers in Breda met als thema 'Toekomstbestendige pioenteelt'. De dag wordt georganiseerd door Delphy en Vakblad 'v/d Grond' in samenwerking met het project Beeldende Bodem Brabant.

De pioenteelt ontwikkelt zich sterk, maar er zijn diverse uitdagingen nu en voor de toekomst zoals o.a. Phytophthora-beheersing, gezonde bodem, beperking nitraatuitspoeling en mechanisering. Tijdens de Innovatiedag Pioenroos staat kennisontwikkeling voor een toekomstbestendige pioenteelt centraal.

Workshop
In de ochtend verzorgen Frank van der Helm en twee Delphy-adviseurs van 10.30 tot 12.15 een workshop over Phytophthora en vergelijkbare ziektebeelden in de pioenteelt. Frank van der Helm is lector bij Hogeschool InHolland en in het verleden onderzoeker zomerbloemen bij Wageningen UR. Aanmelding is noodzakelijk i.v.m. het beperkte aantal plaatsen; uw ticket voor de workshop staat los van het deelnemen aan de Pioendag en kunt u registreren via de eventpagina van de workshop.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Publicatiedatum: