Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geert Valstar, Valstar Handling

"De ergste drukte is voorbij"

Tholen - Het hoogseizoen voor de zomerbloemen zit er weer op. Voor Geert Valstar van Valstar Handling was het een hectisch hoogseizoen met veel vertragingen vanuit Kenia door onder andere de extreme weersomstandigheden. Dit seizoen was, vergeleken met vorig jaar, ook een stuk onregelmatiger. "Met de Hollandse Moederdag waren de prijzen best goed, met Valentijnsdag weer minder en met Vrouwendag en Engelse Moederdag waren de prijzen heel hoog, omdat het in dezelfde week viel. Handel komt bij ons hoe dan ook wel binnen, het wordt soms bij wijze van spreken gewoon over de schutting gegooid en het moet geveild worden voor een feestdag. Ze verwachten gewoon dat wij het verkopen," vertelt hij.

Sinds begin januari is Valstar Handling ook ter plekke in Naaldwijk, waar ze een nieuwe locatie hebben geopend. Hier verwerken ze met name rozen, onder andere uit Kenia: "Onze kwekers zijn tevreden, en volgende week hopen we naar Kenia af te reizen om veel nieuwe kwekers te bezoeken. Ook gaan we naar de IFTEX in Nairobi als we daar zijn."

Voor meer informatie:
Geert Valstar
Valstar Handling
tel: 06 54976224
[email protected]
www.valstarhandling.com