Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kubo introduceert teeltstrategie "CO2-Negatief Telen"

Kubo introduceert de teeltstrategie "CO2-Negatief Telen", een systeem waarbij kassen niet alleen hun eigen CO2 uitstoot verminderen, maar zelfs meer CO2 uit de atmosfeer halen dan ze uitstoten. Deze methode maakt gebruik van geavanceerde technieken om de duurzaamheid van kassen significant te verbeteren.

De nieuwe teeltstrategie is uitgebreid getest op tomaten in Kubo's Blue Lab testcentrum, maar naar eigen zeggen ook toepasbaar op andere groentesoorten. Onderzoek loopt, dit jaar kijkt een onafhankelijke partij mee om de resultaten te verifiëren en de betrouwbaarheid van de bevindingen te waarborgen.

Kijk en luister mee: live expert-rondetafelgesprek 28 mei
Kubo organiseert een rondetafelgesprek naar aanleiding van de nieuwe innovatie, die men zelf "'s werelds eerste CO2-negatieve groentekas" noemt. Dit live, online gesprek over échte oplossingen met externe voedselketen- en duurzaamheidsdeskundigen vindt plaats op 28 mei van 14.00 tot 14.45 uur (in het Engels) en kan door alle geïnteresseerden via deze link bijgewoond worden.

Greentech
Naast het live gesprek zal Kubo aanwezig zijn op de GreenTech RAI van 11 tot en met 13 juni in Amsterdam, alwaar men uiteraard ook de nieuwe teeltstrategie zal toelichten.

Voor meer informatie:
KUBO Group
Vlotlaan 710
2681 TX Monster
T: +31 174 286 161
[email protected]
www.kubogroup.nl

Publicatiedatum: