Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlanders present op Horti Asia 2024

In Bangkok, Thailand vond afgelopen week de HortiAsia 2024 plaats. Naast tuinbouwleveranciers waren er verschillende kwekers aanwezig om hun producten aan de Thaise markt en internationale bezoekers te laten zien.

Kuno Jacobs, Nova Exhibitions, Mirjam Boekestein, Dutch Greenhouse Delta, en Jan Hoogewoning.

Osmocote wordt gepromoot door ICL

De beurs, die samenvalt met Agritechnica Asia, richt zich op innovatie en technologie in de tuinbouw. Gezamenlijk verwelkomen de twee evenementen 353 bedrijven uit 28 landen. Op de beurs staat ongeveer 150 bedrijven op de HortiAsia-beurs. De organisatoren zijn blij met deze toename van 40% ten opzichte van de editie van 2022. Ze verwachten 10.000 bezoekers waarvan 40% internationaal. De top drie van bezoekende landen zijn India, China en de Filipijnen.

De Royal Base Sunpride bloemen

Team Klasmann Deilmann

Het team met DL Plastics

De vorige editie had nog te maken met de nasleep van de pandemie. Op de beursvloer en de exposantenlijst is te zien dat Chinese leveranciers eindelijk hun weg teruggevonden hebben naar het evenement. Daarnaast zijn er natuurlijk veel Thaise bedrijven aanwezig, evenals Koreaanse en Taiwanese exposanten. De lijst wordt aangevuld met exposanten uit Nederland, Spanje, Belgiƫ en vele andere landen.

Naast de beurs vinden er ook verschillende kennissessies plaats. Zo is er een Thais-Nederlandse sessie "Innovation and Sustainable Horticulture: A Thai-Dutch Inspiration in Global Context" georganiseerd.

2025 HortEx
Vanaf 2025 gaat Agritechnica Asia samen met de HortEx beurs van Nova Exhibitions (Nederland) en vindt afwisselend plaats in Ho Chi Minh City in Vietnam en Bangkok.

Voor meer informatie:
Nova Exhibitions
https://www.nova-exhibitions.com/

Horti Asia
https://horti-asia.com/

Publicatiedatum: