Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw seizoen Vlog uit de Kas

Deze zomer gaat Daan weer langs bij verschillende bedrijven in de glastuinbouw waar hij vlogs maakt over het werk van scholieren, stagairs en young professionals in en om de kassen. Wat maakt een bijbaan in de glastuinbouw nu zo leuk, welke kansen biedt de sector aan jongeren en hoe maak je er carrière?

Daan deed mee aan Vlog uit de Kas seizoen 4 en maakte vorige zomer al een interessante reeks video's. Dit jaar neemt Daan de kijkers mee in een werkdag van jongeren in de glastuinbouw. Wat zijn de dagelijkse taken? Hoe begint de werkdag? En wat zijn de verantwoordelijkheden? Daarnaast staat hij voor verschillende uitdagingen: hoe snij je nu precies een tros tomaten af, hoe worden de planten beschermd tegen ziekten en plagen en wat doen drones in kassen?

Interesse
Zijn er telers die een scholier, stagiair of young professional op het bedrijf werkzaam hebben die het leuk vinden om Daan een dag mee te nemen in het werk en over het bedrijf rond te leiden? Dan is er de mogelijkheid om contact op te nemen met Amy van der Lei, e-mail [email protected], telefoon 06 202 144 74. Laat het weten vóór 7 juni.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Publicatiedatum: