Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dit zijn de zomertrends van 2024

Chrysanten voor zomerse vibes

Manfred Hoffman - creatief directeur van de Duitse bloemistenvereniging FDF - en bloemenarrangeur Oliver Ferchland ontwikkelden vijf stylingidee├źn met chrysanten, afgestemd op de zomertrends van 2024.


Zomertrend 1: Bright Beauty

In de trend 'Bright Beauty' draait alles om nude- en poedertinten. Er worden zachte kleuren, vooral in oranjetinten, gebruikt samen met de accenten van roze, abrikoos en koraal. Droogbloemen, grassen en zachte texturen van lint of textiel zijn een extra aanvulling. Door het beperkte gebruik van groen en bladeren vallen de chrysanten extra op.

Zomertrend 2: Soft Shore

In de trend 'Soft Shore' komen bloemen en organische vormen samen als een ode aan de kunstenaar Henri Matisse. Houtsnijwerk met ronde vormen wordt gebruikt als decor voor de bloemen. De bekende Boho-stijl verandert in Mobo, oftewel moderne Boho. Hier draait het om asymmetrische vormen, pasteltinten met wat kleuraccenten. De basis wordt gevormd door vertakte ligustertakken, in combinatie met pluischrysanten en aangevuld met troschrysanten en santini's.

Voor meer informatie:
www.justchrys.com

Publicatiedatum: