Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Partijkopstukken over hun visie op Vlaamse land- en tuinbouw

Een tijdje geleden contacteerde Boerenbond de voorzitters van de zeven grootste politieke partijen in Vlaanderen om hen te vragen naar hun mening over de landbouw. Eerder haalden de organisatie de partijkopstukken ook voor de camera om hun standpunt te geven voor de sociale media.

Hun uitnodiging voor de video-opnames verstuurden ze naar alle partijvoorzitters. Vier onder hen gingen hierop in: Bart De Wever (N-VA), Sammy Mahdi (cd&v), Tom Ongena (Open Vld) en Jeremie Vaneeckhout (Groen). Voor de andere partijen verschenen Stefaan Sintobin (Vlaams Parlementslid voor Vlaams Belang), Bruno Tobback (Vlaams Parlementslid voor Vooruit) en Robin Tonniau (lijsttrekker voor de Kamerlijst in Oost-Vlaanderen voor PVDA) voor de camera van Boerenbond. Wie actief is op de sociale media ziet ook de video's van De Grote Landbouwpeiling voorbijkomen. Boerenbond licht in een artikel al een tipje van de sluier. Daarbij komen de politici telkens in alfabetische volgorde aan bod.

Bron: Boerenbond

Publicatiedatum: