Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aardwarmte in landelijke media

'Welke bijdrage kan aardwarmte leveren aan onze energiebehoefte?' Het AD schrijft hier uitgebreid over in het artikel op 11 mei 2024. Ook in NRC was dit weekend in een reportage over Duijvestijn Tomaten te lezen over het gebruik van aardwarmte. Bij Geothermie Nederland is het artikel van het AD te lezen.

"Aardbodem herbergt schat aan energie"
"Minister Rob Jetten geeft geothermie, warmte opgepompt uit de aardbodem, een belangrijke rol in de energietransitie. Welke bijdrage kan aardwarmte leveren aan onze energiebehoefte?
Het AD schreef een artikel op 11 mei 2024 in de rubriek Wetenschap waarin wordt gesproken met Jan Diederik van Wees en Maurice Hanegraaf, beiden werkzaam bij TNO.

"De tomatenkas in Pijnacker moet een blauwdruk worden voor telers in Europa"
"De Zuid-Hollandse teler Duijvestijn Tomaten loopt al jaren voorop als het gaat om groene innovatie". In NRC verscheen een reportage op 11 mei 2024 waarin is te lezen hoe een familiebedrijf een tomatengigant werd en hoe Duijvestijn één van de eerste telers werd die overstapte op aardwarmte.

Lees hier artikel van het AD bij Geothermie Nederland en hier de betaalde NRC reportage.

Bron: Geothermie Nederland

Publicatiedatum: