Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kartevent voor het goede doel in Tholen

Wat is KWT Kart? Een kartevenement voor jong en oud waarbij er lekker ongedwongen kan worden geraced en het goede doel wordt gesteund.

Waar komt het vandaan? Dit evenement wordt georganiseerd door De Ronde Tafel 137 van Steenbergen en omstreken. Deze vereniging zet zich in voor de samenleving, dit wordt gedaan door het organiseren van leuke evenementen om daar vervolgens geld mee op te halen voor een goed doel. Dit jaar hebben we Stichting het Gehandicapte Kind én Stichting ZON (Zorg Onderwijs NU) gekozen!

Het programma is als volgt. Op donderdag 30 mei, vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni gaan wij karten in zes sessies van 2 uur. Elke heat bestaat uit 12 teams en een team is maximaal 4 personen. Het is aan het team om zelf te bepalen wanneer er gewisseld wordt. Via deze website kan je je team aanmelden voor dit fantastische evenement. Neem je ook je partner, vriend, vriendin of familie lid mee, gezellig! rijden zijn niet? ze zijn ook welkom. Geef dit aan in je reservering. Op zaterdag vindt er na de sessies een prijsuitreiking plaats, gevolgd door een spetterend feest!!


Deelname van Team AGF.nl in een eerdere editie

De data en tijden zijn als volgt:

Donderdag 30 mei: aanvang Heat 1: 17.30uur, start om 18.00 uur en aanvang Heat 2: 20.00uur start om 20.30 uur (UITVERKOCHT! )

Vrijdag 31 mei: aanvang Heat 3: 17.30uur, start om 18.00 uur (UITVERKOCHT!) en aanvang Heat 4: 20.00uur, start om 20.30 uur

Zaterdag 1 juni
: aanvang Heat 5: 13.00uur, start om 13.30 uur en aanvang Heat 6: 15.30uur, start om 16.00 uur

Aansluitend op zaterdag: prijsuitreiking om 20.30 uur en daarna het feest!
Leeftijd vanaf 16 jaar of ouder.

Locatie: Van Trier, Lorentzweg 2, 4691 SR, Tholen

De gehele opbrengst van dit evenement gaat naar het goede doel. Het goede doel met dit evenement wordt ondersteund is Stichting Zorg & Onderwijs Nu (ZON).

Schrijf je hier in

Publicatiedatum: