Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
2 jaar Greenport Noord

"Ook in de rest van Nederland is nauwelijks bekend hoe groot de sector in het Noorden is"

Twee jaar na de start van Greenport Noord telt de netwerkorganisatie 110 partners. "We willen doorgroeien naar zo'n vijfhonderd partners'", vertelt voorzitter Inge Bergma-de Vries, die zelf eigenaar is van komkommerkwekerij Drenthe Growers in Erica, in het Friesch Dagblad en het Dagblad van het Noorden.

"Dankzij Greenport Noord zitten alle betrokken partijen bij elkaar aan tafel, waardoor ook overheden beter geïnformeerd zijn. Zij kennen vaak wel onze uitdagingen, maar zijn zich niet altijd bewust van onze kracht. Ook in de rest van Nederland is nauwelijks bekend hoe groot de sector in het Noorden is. Als Noorderlingen mogen we onze trots wel wat meer uitdragen en ook daarom is het belangrijk om samen te werken", deelt penningmeester Romkje de Hoop in het artikel dat hier in zijn volledigheid te lezen is. Romkje eigenaar is van Tuincentrum en kwekerij De Triemen in het Friese dorp De Trieme.

Publicatiedatum: