Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bert-Jan Woertman nieuwe Algemeen Directeur van StartLife

Startup accelerator StartLife heeft met ingang van 1 juni 2024 Bert-Jan Woertman aangesteld als nieuwe Managing Director. De komst van Bert-Jan valt samen met het ingaan van een volgende fase bij StartLife.

Bert-Jan gaat een belangrijke rol spelen in de volgende fase van de organisatie. StartLife heeft de ambitie op zich genomen om een Venture Studio op te zetten en zet zich, in het kader van het Dutch Agrifood Venture Hub-initiatief, ook in voor een nog sterkere nationale afstemming van ondersteuningsprogramma's voor startups en scale-ups om zo de impact te maximaliseren. Daarnaast wil StartLife zijn positie als Europa's agrifoodtech accelerator versterken, waarbij prioriteit wordt gegeven aan uitbreiding, innovatie en impact.

Bert-Jan brengt ervaring en een co-creator-stijl met zich mee, zoals blijkt uit zijn eerdere rollen bij de ontwikkeling van de High Tech Campus Eindhoven, de eerste jaren en oprichting van de HighTechXL Venture Studio, mede-oprichter van AlphaBeats en het bevorderen van het startup-ecosysteem aan de TU Eindhoven en de bredere Brainportregio.

Laura Thissen, interim Managing Director van StartLife, gaat na de zomer een nieuwe uitdaging aan.

Voor meer informatie:
Startlife
Tel: +31 6 1461 4532
www.start-life.nl

Publicatiedatum: