Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Waterdrinker op plantscouting in Indonesië

In zijn zoektocht naar bijzondere en exclusieve plantensoorten vloog Ed Mol afgelopen maand naar Indonesië om nieuwe variëteiten te scouten. Hij bracht onder meer een bezoek aan kwekerij Grow4you, waar hij schitterende soorten Epipremnum, Tradescantie, Hoya en Aglaonema aantrof, en struinde over de befaamde plantenmarkt in Jakarta. Daar trof hij een ware smeltkroes aan kleuren, geuren en exotische flora aan. Deze markt is tijdens de pandemie uitgegroeid tot dé plek om planten te verhandelen en is vandaag de dag nog steeds razend populair.

Ed Mol (Waterdrinker) en Tristian Bentvelsen (Grow4you)

Waterdrinker heeft veelbelovende soorten aangekocht, zo laat het bedrijf weten in dit bericht op LinkedIn. Eén daarvan is de Labisia turtle back. Deze in het oog springende plant zal exclusief voor Waterdrinker Aalsmeer B.V., OZ Planten en Hamiplant BV worden geteeld en naar verwachting in Q1 van 2025 worden geïntroduceerd.


De Labisia turtle back

Publicatiedatum: