Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tulpenfestival 2024: Van start op 13 april dankzij vroege bloei van Tulpen

Het Profytodsd Tulpenfestival 2024 is dit jaar eerder van start gegaan dankzij de vroege bloei van de tulpen. Mede dankzij de inzet van alle vrijwilligers en samenwerkingspartijen kon het festival vervroegd beginnen, waardoor bezoekers al sinds 13 april kunnen genieten van het kleurrijke polderlandschap vol prachtige tulpen in de Noordoostpolder. Het festival loopt dit jaar tot en met 5 mei, afhankelijk van het weer en de bloeiperiode van de tulpen. Bezoekers worden aangemoedigd om tijdig te komen en te genieten van dit unieke spektakel.

Routes & Tulpenfestival App
Ontdek de prachtige Van Staveren autoroute van 108 km en de Specsavers fietsroute van 27 km die je langs de mooiste tulpenvelden van de Noordoostpolder voeren. Gebruik ook de Tulpenfestival app om onderweg interessante informatie te krijgen over het festival, de tulpenteelt en de geschiedenis van de Noordoostpolder.

Tulpenmozaïeken & Bollie de Beer
De dorpen in de Noordoostpolder hebben ook dit jaar prachtige tulpenmozaïeken ontworpen. Neem even de tijd om deze kleurrijke kunstwerken via de CameraNu Mozaïekroute te bewonderen. Bovendien kunnen de jonge bezoekers op alle locaties van het Tulpenfestival deelnemen aan leuke Bollie de Beer activiteiten. Bollie is de kindermascotte van het festival en leert kinderen van alles over tulpen op een speelse manier.

Creatieve Markt op Tulpenbelevingsveld
Op 27 en 28 april vindt er een creatieve markt plaats op het Tulpenbelevingsveld. Hier kun je genieten van lokale ambachten, kunst en lekkernijen te midden van de prachtige tulpen. Kom langs en ontdek het beste van de regio tijdens het Tulpenfestival!

Het Profytodsd Tulpenfestival wordt georganiseerd door StEP (Stichting Evenementen en Promotie Noordoostpolder). Voor het laatste nieuws en updates over de festivalactiviteiten kun je onze website en social media in de gaten houden.

bron: StEP Noordoostpolder

Publicatiedatum: