Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Goed ontwikkelgesprek met werknemer relevant voor groei bedrijf"

Gesprekken voeren met werknemers. Het schiet er snel bij in. Toch zijn goede ontwikkelgesprekken met werknemers heel relevant voor de groei van het bedrijf. Een goed ontwikkelgesprek leidt tot groei bij werknemers. Hierdoor zullen zij zich met meer betrokkenheid inzetten voor het bedrijf. Deze gesprekken geven werknemers de ruimte om aan te geven hoe het gaat op de werkvloer. Daarnaast kan men met de werknemer kijken waar hij zich in kan ontwikkelen. Waar is nog groei mogelijk? En hoe kunnen de kwaliteiten van de medewerker goed tot zijn recht komen binnen het bedrijf?

Kasgroeit ziet dat ontwikkel- en functioneringsgesprekken veel worden gevoerd aan de hand van standaard ingevulde formulieren. Helaas blijft het daar vaak bij. Daarnaast zorgt het gebrek aan skills van leidinggevende ervoor dat werknemers en de leidinggevende op zien tegen zo'n gesprek. Daarom gaat Kasgroeit in deze workshop terug naar de basis. In de workshop wordt gekeken wie de werknemers zijn en wat zij nodig hebben om zich te ontwikkelen in hun werk. Vervolgens wordt gekeken hoe een ontwikkelgesprek het beste aangepakt kan worden. Dat hoeft namelijk niet altijd met een standaard formulier.

Wat wordt er geleerd?
In deze workshop ontdekt men welke verschillende type werknemers er in het bedrijf zijn. Er wordt gekeken wat iedere individuele werknemer motiveert en hoe hij het beste leert. Daarnaast worden vaardigheden en effectieve vraagtechnieken aangeleerd om meer uit een ontwikkelgesprek te halen. Met tips en tools kan men na deze workshop een goed ontwikkelgesprek met werknemers voeren. Een gesprek dat bijdraagt aan de groei van de werknemers en het bedrijf.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Groene persona's: de leerstijl van mijn werknemers
  • Welke leerstijlen hebben mijn werknemers?
  • De rol van de leidinggevende
  • Oefenen met het voeren van gesprekken en het stellen van vragen

Aanmelden voor deze workshop kan hier bij Kasgroeit.

Publicatiedatum: