Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Onings Spinningmarathon levert € 7.200 op voor het goede doel

In aanloop naar De Westlandse Ride van 2024 op 25 en 26 mei heeft Team Onings op 29 maart een spinningmarathon georganiseerd. De spinningmarathon vond plaats in de hal van Onings Holland Flowerbulbs in Poeldijk. Deze avond leverde een prachtig totaalbedrag op van € 7.200.

De bollenhal werd omgetoverd tot een waar spinningpaleis. Deelnemers konden voor € 20 een uur meespinnen. Sommige fanatieke renners hebben zelfs 3 uur lang op de spinningfiets gezeten. Na de spinninguitdaging kon het vochtgehalte weer op peil worden gebracht in de kantine, waar de baropbrengst ook direct ten gunste van het goede doel kwam.

Onings Holland Flowerbulbs deed zelf nog een extra duit in het zakje. Op 29 maart was in de middag voor alle collega's en enkele van hun familieleden gelegenheid om een uur te spinnen. Hiermee stond de teller al op € 2.450 voordat de spinningmarathon in de avond begon.

Het totaalbedrag wordt opgeteld in de pot van Team Onings, die met 4 teams weer meedoet aan De Westlandse Ride. De Westlandse Ride is een estafettetocht waar wielrenners binnen 24 uur maar liefst 6 x 30 kilometer door Westland fietsen. Team Onings heeft al eerder geld opgehaald met een bloembollenmarkt in Poeldijk. De totale opbrengst door Team Onings wordt tijdens De Westlandse Ride bekend gemaakt.

Publicatiedatum: