Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
vrijdagmiddag 12 april

Met Heemskerk door de modder voor het goede doel

Sinds vorig jaar is Heemskerk Flowers sponsor van International Justice Mission (IJM). IJM is een wereldwijde organisatie die samenwerkt met lokale autoriteiten om slavernij, mensenhandel en geweld tegen mensen in armoede te stoppen.

IJM MudRaise
Op zaterdag 8 juni gaan zestien medewerkers als team meedoen aan de MudRaise van MudMasters. Dit is een obstakelrun én een fondsenwervende uitdaging. Per deelnemer is het streven € 2000 op te halen en om dit bij elkaar te krijgen worden de komende tijd verschillende activiteiten georganiseerd.Zo organiseerde de handelaar op woensdag 20 maart een paasworkshop, alwaar maar liefst 100 enthousiaste vrouwen een prachtige paaskransen hebben gemaakt. Hiermee werd wij € 2650 opgehaald. De dag erna werden nog zo'n 15 DIY-paaskrans pakketten verkocht, waarmee nog eens €225 euro werd opgehaald; en ook werd nog eens €120,- opgehaald met een 'raad eens hoeveel paaseieren in deze vaas zitten'-actie.

Markt
As we speak is men druk bezig met het organiseren van een markt ons op het bedrijf, op vrijdagmiddag 12 april van 15.30 tot 18.30 uur. Aldaar gaat men planten, boeketten, bloemen en decoratiemateriaal verkopen en men doet een oproep aan alle leveranciers om te helpen zoveel mogelijk producten te kunnen verkopen. De gehele opbrengst gaat naar de IJM MudRaise.

Mogelijkheid tot sponsoren
Los van bovenstaande activiteiten gaat het bedrijf tot slot ook acties met klanten opzetten via de webshop. Leuke ideeen zijn welkom en kunnen worden gemaild naar [email protected].

Meer informatie & doneren kan hier

Publicatiedatum: