Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gratis ramen wassen en taart kado

Tom Zwanenburg van Van der Waay is op zoek naar een Venlokas die momenteel leeg staat. In deze kas wil hij een machine testen die de binnenkant van het kasdek reinigt.

De ideale kas voor de test moet voorzien zijn van een stabiel en solide buisrailsysteem (hart op hart tussen 420 en 600 millimeter). Ten tweede moet de kas een poothoogte van minimaal vier meter hebben. De kas moet ten derde beschikken over krachtstroom (16A) langs het pad. Verder moet de kas beschikken over waterkranen langs het pad met een capaciteit van minimaal 2,5 m³ per uur. Tenslotte neemt de test tussen de één en maximaal vijf dagen in beslag nemen.

Tom: "Naast een gratis grondige reiniging van het kasdek, ontvang je een taart als blijk van dank. Onze voorkeur gaat uit naar een kas binnen een straal van 50 km rond Hazerswoude.

Geïnteresseerden die zo'n kas hebben die aan deze criteria voldoet kunnen contact met Tom opnemen via [email protected]l of 06-13005273. Ook bij vragen kan men contact opnemen.

Voor meer informatie:
Van der Waay
Finlandlaan 2
2391 PV Hazerswoude
Tel: +31 6 1300 5273
[email protected]
www.vdwaay.nl

Publicatiedatum: