Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Dat is toch juist wat we met zijn allen willen?"

Teler reageert na verliezen rechtszaak over huisvesting

Een Westlandse teler ving onlangs bot in een rechtszaak over huisvesting van arbeidsmigranten op eigen erf. Een veelbesproken onderwerp, zeker nu de omgang met arbeidsmigranten in de sector onder een vergrootglas ligt. Westlandse telers willen graag huisvesten op eigen erf, maar het komt er maar niet echt van. In het Algemeen Dagblad heeft de teler zelf op de rechtszaak gereageerd. "Op mijn erf wonen ruim vijftig arbeidsmigranten in units die aan alle eisen voldoen. Dat is toch juist wat we met zijn allen willen?"

Na het verliezen van de rechtszaak vestigt amaryllisteler Erik Knoppert zijn hoop op de kersverse nieuwe Westlandse wethouder Peter Valstar. "Het kan toch niet zo zijn dat mijn gecertificeerde units moeten worden afgebroken, terwijl er juist zo'n enorm tekort aan huisvesting voor arbeidsmigranten is? Moeten mijn mensen dan in Den Haag en Rotterdam gaan wonen? De wethouders daar zien ze al aankomen!"

Publicatiedatum: