Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gerbera United zet grootste klanten in het zonnetje

Het is alweer 10 jaar traditie bij Gerbera United om een keer per jaar een aantal klanten in het zonnetje te zetten. Net als voorgaande jaren ging er in maart weer een team van 3 man sterk op pad met taart, prachtige United Crazy Mixen en de felbegeerde trofee├źn die speciaal voor dit jaar in een nieuw jasje werden gestoken.


Bij OZ-Hami

Uiteraard was als eerste de grootste klant van 2023 aan de beurt en zo kwam de caravaan aan in Aalsmeer. Vorig jaar was OZ-Hami nog verwikkeld in een nek aan nek race met de uiteindelijke winnaar Duyvenvoorde flowers & plants, maar dit jaar was het overduidelijk. OZ-HAMI ging voor de eerste plaats! Giliam van Egmond nam namens OZ-Hami de honneurs waar. "Vorig jaar hebben wij met Gerbera United de handen in elkaar geslagen om nog intensiever te gaan samenwerken en dit doen wij nu onder de vlag van het Prefferd Partner Program, deze prijs is dan ook een bekroning van een goed begin!"


Bij FM Group

Vervolgens bleven de heren op Aalsmeer om daar ook de grootste stijger van ons trouwe klantenbestand in het zonnetje te zetten. Namens FM Group namen Theo de Lange en Willem Guijt het beeldje in ontvangst.


Bij Duyvenvoorde Flowers & Plants

Ook Naaldwijk werd uiteraard niet overgeslagen. Het bedrijf van Duyvenvoorde flowers & plants die de laatste twee jaren bovenaan de ranking had gestaan, ging dit jaar voor de bokaal voor Runner-up 2023. Ook hier werd men hartelijk ontvangen door de heren Anne Pluimgraaff en Mickel van der Valk. Na de overhandiging van de taart, boeketten en de bokaal waren er nog twee adressen te gaan.


Bij VE Bloemengroothandel

De beide laatste bedrijven die extra attentie kregen zijn te vinden in Rijnsburg. Als eerste was dit V&E Bloemengroothandel, dat gekroond is tot winnaar van de "in the spotlight 2023 "bokaal. Het prettige contact met V&E als vaste factor op Rijnsburg was hierbij doorslaggevend. Rolf Beekhuis nam de honneurs waar voor dit innovatieve bedrijf.

Bij Heemskerk

Tot slot volgde nog de aanmoedigingsprijs, die je moet zien als een hart onder de riem. Ferry Lamboo nam deze prijs in ontvangst namens A. Heemskerk.

Voor meer informatie:
Gerbera United
Bredeweg 36
2752AA Moerkapelle
T: 0795931252
info@gerberaunited.nl
www.gerberaunited.nl

Publicatiedatum: