Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FoodPLUS lanceert Changemaker Awards tijdens GlobalG.A.P. Summit 2024

In september 2024 lanceert FoodPLUS GmbH de eerste jaarlijkse Changemaker Awards tijdens de GlobalG.A.P. Summit 2024, die plaatsvindt van 10 tot 12 september in Warschau. De prijs is voor partijen die zich inzetten om verantwoorde tuinbouwpraktijken te bevorderen en positieve sociale verandering teweeg te brengen. Telers, retailers en certificeringsinstanties kunnen zich als kandidaat aanmelden van 10 april tot 10 mei 2024.

De prijs richt zich op initiatieven van verantwoorde tuinbouwmethoden. Deze werkwijzen moeten efficiënt gebruik maken van energie, de sociaal-economische ontwikkeling van actoren bevorderen en bijdragen aan kennisoverdracht.

De internationale jury, bestaande uit het senior management van de organisatie en de Adviesraad, selecteert negen kandidaten uit de aanmeldingen. Er wordt een selectie gemaakt uit tuinbouwmethoden die het algemeen welzijn bevorderen. De negen kandidaten worden gepresenteerd op SUMMIT 2024.

Deelnemers van de SUMMIT kiezen op een democratische manier drie prijswinnaars, één uit elk van de drie categorieën. Tijdens het avondevenement op 10 september 2024 ontvangen de winnaars hun Changemaker 2024-prijs.

Deelname en aanmelding voor de Changemaker Awards is gratis. De uitnodiging voor de SUMMIT in Warschau is gratis voor de negen genomineerden. Er is geen vooraf gedefinieerde criteria van toepassing bij het aanmelden.

Aanmelden kan hier via een onlineformulier.

Voor meer informatie
GGN label
www.ggn.org

GLOBALG.A.P
www.globalgap.org

Publicatiedatum: